Nedbrydning

Nedbrydning og nedrivning af bygninger, huse og ejendomme​

Hos Jysk Træfældning ApS i Oksbøl ved Varde nær Esbjerg tilbyder vi nedrivning og nedbrydning af alle former for bygninger, huse og ejendomme. Vi tilbyder nedbrydning af alt fra carporte og hønsehuse til parcelhuse og store erhvervsejendomme. Vi tilbyder også indvendig nedrivning og lignende nedbrydningsopgaver.

Stor ekspertise med alle former for nedbrydning

Når der skal renoveres, ryddes op eller noget helt tredje, starter man med at fjerne det eksisterende. Her kommer vi ind i billedet som leverandør af totale nedbrydningsløsninger. Vi har opnået stor ekspertise med nedbrydning, og det gør os i stand til at løse selv vanskelige opgaver. Og vores varemærke er, at vi aldrig forlader et projekt, før der er ryddet helt op.

Vi har mange års erfaring med nedbrydning og nedrivning, og vores syv dygtige medarbejdere er specialuddannede inden for forskellige områder. Vi benytter os samtidig af professionelt grej. Dertil kommer, at vi er forsikrede for tingskade og personskade. Dermed kan du være sikker på et professionelt, sikkert og ordentligt arbejde.

Kontakt os for at høre om vores nedrivningsløsninger

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om nedbrydning og nedrivning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Desuden giver vi gerne råd og vejledning, ligesom vi gerne kommer med alternative løsninger. Du kan ringe til os på telefon 21 71 15 67 for at aftale det videre forløb. Eller du kan sende en e-mail til os på jysktraefaeldning@gmail.com.