Haveservice

Haveservice lige efter dine ønsker og behov

Er du træt af at skulle passe din have? Så kommer vi gerne og hjælper dig. Hos Jysk Træfældning ApS kan vi også andet end af fælde træer. Vi har nemlig stor erfaring inden for haveservice. Vi står primært til rådighed i og omkring Esbjerg, Varde og Oksbøl, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vores virksomhed har eksisteret i 10 år, men vi har mere end 30 års erfaring i branchen. Derfor kan vi tilbyde professionel haveservice af høj kvalitet. Vi tilbyder fx havehjælp i form af pleje af græsarealer og bede samt diverse belægningstyper.

Vores havemand står til rådighed alt afhængig af dine ønsker og behov, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Vi sikrer dig optimale resultater ved haveservice

Hvis vi hjælper dig med service af have, garanterer vi dig det mest optimale resultat. Dette gælder naturligvis, uanset hvilken opgave der er tale om. Vi har nemlig ikke bare de rette kompetencer, vi råder også over professionelt udstyr, som gør det muligt for os at løse mange forskellige opgaver i forbindelse med haveservice.

Vi tilbyder desuden professionel rådgivning til alle kunder, som har brug for dette. Når du samarbejder med os, så kommer vi selvfølgelig altid til tiden og indretter os efter dine præmisser. Du er altid fuldt forsikret gennem Gartnernes Forsikring GS, hvilket er din sikkerhed for, at tingene altid bliver gjort ordentligt.​

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Ønsker du mere information om, hvad vi kan hjælpe med inden for haveservice, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og professionel hjælp til en billig pris.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon: 21 71 15 67 eller skrive til e-mail: jysktraefaeldning@gmail.com, så vender vi straks tilbage.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med haveservice!​