Beskæring af træer

Beskæring af træer og beplantning samt topkapning

Hos Jysk Træfældning ApS i Oksbøl og Varde nær Esbjerg tilbyder vi alt inden for beskæring af træer og beplantning samt topkapning af kroner. Vi har ikke bare “grønne fingre”, men også “grønne sakse”, og det betyder, at beskæring af træer sker rigtigt i forhold til ønsket om fortsat vækst.

Vækst i beplantningen kommer af ordentlig beskæring

Beskæring er nødvendig, hvis du ønsker vækst i beplantningen – det lyder som et paradoks, men det virker for langt de fleste planter, og det er også den rigtige måde at styre udviklingen af ens træer og øvrig beplantning.

Beskæring af træer kan også handle om at sikre, at træerne ikke er til fare for omgivelserne i dårligt vejr. Det kan naturligvis endvidere være, at du blot ønsker få fjernet det, der skæmmer, eller det, der skygger.

Topkapning af træer er anden form for beskæringsopgave, hvor vi fjerner en stor del af troppen. Det kan være grene, som kan risikere at knække, som er vokset på en uhensigtsmæssig måde, eller som skygger for solen på terrassen eller i haven. Det kan også være, at den tager en del af udsigten.

Vi har mange års erfaring og syv dygtige medarbejdere, der er specialuddannede. Vi benytter naturligvis professionelt grej i vores have- og beskæringsarbejde. Derudover er vi forsikrede for tingskade og personskade.​

​Kontakt os for at få et tilbud på beskæringsarbejde

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 21 71 15 67 eller på e-mail jysktraefaeldning@gmail.com for at få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer eller topkapning.